Nye ansigter i Holger Runes boks: ‘Det er faktisk to af mine veninder’

Foto: Holger Rune / Getty Images

Holger Rune spiller i disse dage Wimbledon i London, og har her to nye ansigter med sig på sidelinjen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der ofte er udskiftning i Holger Runes spillerboks. Det hører sig dog sjældenhederne til, at der er helt nye ansigter med i boksen.

Dette var tilfældet under hans kamp mod George Loffhagen i første runde af Wimbledon. Her havde han fået selskab af to personer, som ikke normalvis er at finde i hans boks.

Holger Rune har selv forklaret, at det er to veninder fra fyrstedømmet Monaco, hvor han både bor og træner til dagligt. De to veninder er derfor rejst hele vejen til London, for at kunne følge og støtte deres gode ven.

Dette afslørede den 20-årige tennisstjerne på onsdagens pressemøde, hvor han også gjorde det klart, at han er glad for deres tilstedeværelse i boksen.

“Det er faktisk to af mine veninder fra Monaco, som jeg har kendt i et stykke tid. De så mig også spille ved Monte Carlo Masters, så det er skønt, at de også støtter mig her,” sagde han på pressemødet ifølge B.T.

Selvom det ikke er hverdagskost, at han har de to veninder med i boksen, har de altså været med før.

Han måtte også forklare, hvad deres venskab egentlig indebar. I denne forbindelse fortalte han, at de blot ‘hænger ud’, som ‘normale venner gør’.

“Jeg laver ting med dem i Monaco, som normale venner gør. Vi går ud og spiser sammen, slapper af og bruger tiden til at koble af,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024