Rafael Nadal og Novak Djokovics formuer sammenlignet med verdens rigeste tennisspiller

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Både Rafael Nadal og Novak Djokovic har tjent rigtig mange penge som tennisspillere, men deres formuer kan ikke sammenlignes med verdens rigeste tennisspiller.

Novak Djokovic kan bryste sig af at have vundet hele 24 Grand Slam-titler. Derfor har han selvsagt også tjent rigtig mange penge. I løbet af sin karriere har han tjent mere end 1,1 milliarder kroner i præmiepenge.

Hertil har han også tjent penge på lukrative sponsoraftaler med blandt andet Asics og Lacoste. Desuden har han også aftaler med Head, Hublot, Lemero, NetJets, Peugeot, Raiffeisen Bank International og Ultimate Software Group. Ifølge Express har dette givet ham en nettoformue på 1,5 milliarder kroner.

Nadal er også en af de mest succesfulde tennisspillere i historien. Han har ikke blot tjent mange penge i form af præmiepenge, men har også tjent enorme summer udenfor banen. Blandt andet har han tætte samarbejder med Kia Motors og Nike.

Hertil arbejder han også sammen med bl.a. Lanvin, Quely, Emporio Armani og PokerStars. Ifølge Express lyder hans formue også på 1,5 milliarder kroner, hvorfor han er på niveau med Djokovic.

Ingen af dem kan dog måle sig med Jessica Pegula, der har en formue, der er estimeret til mere end 45 milliarder kroner. Den 28-årige tennisspiller er datter af Terry Pegula, der er den 377. rigeste person i verden.

Han har tjent sin enorme formue på olie og gas, som han efterfølgende har investeret i sportens verden. Blandt andet er han ejer af NHL-holdet Buffalo Sabres samt medejer af NFL-holdet Buffalo Bills.

Derfor er Pegula at finde helt i top over de rigeste tennisspillere i verden. Til gengæld er det ikke tilfældet, når det kommer til præmiepenge. Her blegner hun ved siden af Nadal og Djokovic, da hun har vundet cirka 81 millioner kroner.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024