gettyimages 2178058580

Daniil Medvedev tjente 140.000 kroner i minuttet mod Jannik Sinner trods ydmygelse

Tennisokt. 17 , 10:01
Daniil Medvedev tjener store penge trods stort nederlag til Jannik Sinner.
Daniil Medvedev tjente en betydelig sum penge, selv om han led et klart nederlag til Jannik Sinner i kvartfinalen ved den første Six Kings Slam i Riyadh, Saudiarabien.
Den russiske tennisspiller blev overmandet af sin italienske modstander, der sikrede sig en hurtig sejr i to sæt og avancement til semifinalen, hvor han skal møde Novak Djokovic.
Kampen begyndte ifølge Express hårdt for Medvedev, da Sinner hurtigt fik overtaget og vandt første sæt med hele 6-0. Medvedevs frustration blev tydelig, da han under andet sæt smadrede sin ketcher ikke mindre end fem gange.
Selvom russeren kæmpede lidt bedre i andet sæt, var den italienske modstander stadig dominerende og vandt kampen med 6-0, 6-3 efter blot 69 minutter på banen​

Alt andet end forgæves

Trods det skuffende nederlag var Medvedevs deltagelse i turneringen alt andet end forgæves. Som en del af Six Kings Slam modtog han en præmie på 13,7 millioner kroner bare for at dukke op og spille sin kamp.
Med en så kort kamp betyder det, at Medvedev tjente omkring 140.000 kroner for hvert minut, han var på banen. Denne massive præmiesum er et resultat af turneringens unikke format, som ikke er en del af ATP-ranglisten og derfor ikke tæller mod spilleres officielle placeringer​
Turneringen, som er en del af Riyadh Season, byder på rekordstore præmiesummer, og vinderens andel er endnu mere imponerende – hele 41 millioner kroner. Denne præmiesum overstiger selv de store beløb, som tilbydes ved Grand Slam-turneringer som Wimbledon og US Open.
Jannik Sinner, der stadig er i spil om hovedpræmien, har nu mulighed for at sikre sig denne store gevinst, men først skal han besejre Novak Djokovic i semifinalen​

Tilfreds Sinner

Efter sin sejr over Medvedev udtrykte Sinner tilfredshed med sin præstation: "Det var en rigtig god indsats, især når man tænker på, at jeg kun havde én træningssession inden kampen. Jeg ser virkelig frem til min næste kamp mod Djokovic," sagde han.
Sinner har tidligere besejret Djokovic i Shanghai Masters-finalen, og han vil uden tvivl forsøge at gentage succesen i Riyadh.
Six Kings Slam er en ambitiøs udstillingsturnering, der bringer nogle af verdens største tennisstjerner sammen. Selv om den ikke har nogen indflydelse på spilleres ranglister, gør den generøse præmiesum og den høje kvalitet af deltagerne den til en bemærkelsesværdig begivenhed.
Daniil Medvedev forlader Riyadh med en stor gevinst trods sit klare nederlag.