gettyimages 1500013094

'Det er slut': Holger Rune fortryder intet

Tennisnov. 18 2023, 10:43
Holger Rune har gjort det klart, at han ikke fortryder noget, selvom det er slut.
Danske Holger Rune fik for første gang i sin karriere spillet sig til en plads ved ATP Finals.
Her gik det dog ikke helt, som han havde håbet på. Han endte nemlig med at vinde en enkelt kamp og tabe to. Alligevel er han godt tilfreds med sæsonen.
Med til historien hører dog, at han spillede flot tennis mod både Novak Djokovic og Jannik Sinner.
Derfor var det marginaler, der endte med at afgøre de to kampe.
Generelt kan han også godt være tilfreds med denne sæson, selvom han helt klart startede bedre, end han sluttede. Og det er han da også.
"Jeg havde en god sæson. Når du slutter i top-8, kan du være stolt af dig selv. Jeg tror, at jeg kunne have gjort nogle ting bedre i år - faktisk mange ting. Sådan er det. Det er en læringsproces."
"Næste år vil jeg prøve at lære af dette. Det var faktisk mit første hele år på touren. Sidste år spillede jeg Challenger-turnering. Det er en god oplevelse at være på dette niveau," sagde Holger ifølge Tennis Infinity.
Selvom han er ude af ATP Finals, har han ikke planer om at stoppe. Derimod vil han tage sig tid til at slappe lidt af, hvorefter han starter forberedelserne til næste sæson.
"Det er klart, at der ikke er flere kampe i denne sæson. Det er slut. Det er overstået. Der er ingen grund til at bekymre sig om noget. Jeg ønsker resten af spillerne held og lykke ved denne begivenhed."
"Det bliver spændende at se, hvem der løfter trofæet. Jeg vil bare hvile mig lidt og så starte min sæsonopstart," lød det.
Mest læste