gettyimages 1471006815

Djokovic fik løftet øjenbryn efter træningssession med Holger Rune

Tennisapr. 09 2023, 13:09
Novak Djokovic skabte opmærksomhed, da han træne med både Holger Rune og Stan Wawrinka, på grund af historikken mellem de to.
Novak Djokovic trænede for nylig med danske Holger Rune, som vandt over ham i finalen i Paris Masters i november sidste år.
Den serbiske stjerne sørgede dog ikke blot for, at Rune fik mulighed for at træne med en sand verdensstjerne. Han sørgede også for, at der blev skabt fred mellem Rune og Stan Wawrinka.
Djokovic er ved at forberede sig til sin retur ved turneringen i Monte Carlo, da han ikke har været i aktion på det seneste, fordi han ikke kunne rejse ind i USA.
Og hans valg af træningspartnere til dette, har skabt en del opmærksomhed, da verdens nr. 1 har delt et billede, hvor han står sammen med både Rune og Wawrinka.
Rune og den 38-årige Wawrinka har tidligere været involveret i drama, hvilket de senest var i Indian Wells, hvor de udvekslede ord ved nettet efter deres kamp.
Derfor er der ifølge Express også mange fans, der har været meget chokerede over at se dem stå sammen med Djokovic, der nu bliver anset for at være manden, der har skabt fred mellem dem.
Dramaet mellem de to startede ved Paris Masters sidste år, hvor Rune blev kaldt en 'crybaby' af Wawrinka. I sidste måned skød Rune tilbage, efter sit nederlag til Wawrinka i Indian Wells, da han ved nettet sagde: 'Har du ikke noget at sige nu?'.
38-årige Wawrinka har også udtalt til pressen, at han mener, at den unge dansker er ved at 'skabe et ry i omklædningsrummet, som han vil fortryde en dag'.
Mest læste