gettyimages 1483012022

Ekspert er ikke i tvivl: Holger Runes træner går ingen steder

Tennismaj 10 2023, 10:50
Mange har stillet spørgsmålstegn ved Lars Christensen manglende tilstedeværelse i spillerboksen under Holger Runes kampe. Men der er intet at frygte ifølge tenniseksperten Michael Mortensen.
Mange har undret sig over, at Holger Runes træner ikke har været til stede i spillerboksen under de seneste turneringer.
Aneke Rune har flere gange slået fast, at han stadig er en del af holdet. Det ændrer dog ikke på, at der bliver spekuleret i årsagen til hans fravær.
Ifølge Eurosports tennisekspert, Michael Mortensen, er der dog ingen grund til at tænke over dette. Det er 'en helt naturlig ting', da træneren har været en del af Rune-lejren i mange år.
Heller ikke ved de kommende kampe i Rom, vil Lars Christensen være til stede. Derimod vil den franske stjernetræner Patrick Mouratoglou være med og det mener Michael Mortensen kun er sundt.
"Lars har trænet Holger, siden han var seks år. På et tidspunkt kommer man dertil, hvor man skal lidt væk fra hinanden. For det er meget intenst, når man rejser rundt på ATP-turen. Så en gang imellem er det sundt og konstruktivt, at man holder en lille pause," siger han til Ekstra Bladet.
Han påpeger også, at der ikke er nogen grund til at spekulere for meget i Runes trænersituation, da hans mangeårige træner bestemt ikke er på vej væk fra holdet.
"Man skal ikke glemme, at Lars er vanvittig dedikeret og han er altid til stede 100 procent. Lars går ingen steder," lyder det også fra tenniseksperten.
For tiden spiller Rune med i Italian Open, der løber frem den 8. til 21. maj. Han har dog endnu ikke været i aktion, da han på grund af sin seedning skal sidde over i første runde af turneringen.
Mest læste