gettyimages 1478239657

Holger Rune deler vandene: Nu blander John McEnroe sig i debatten

Tennismaj 05 2023, 12:44
Holger Rune har trukket overskrifter i hele verden på det seneste. Dette har nu fået legenden John McEnroe til at blande sig.
Danske Holger Rune har været en af de mest omtalte tennisspillere efter en episode i hans seneste kamp mod Alejandro Davidovich Fokina i Madrid Open, hvor han fjernede et mærke fra gruset.
Dette har medført, at der er mange, der har givet deres mening til kende om den 20-årige dansker.
En af dem, der nu har valgt at blande sig i debatten, er den tidligere tennsistjerne John McEnroe, der heller ikke være bange for at vise sin personlighed på banen.
"Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: det er hårdt at være et røvhul, når man er på ATP-touren. Det er muligt at gøre det, men man ender med at leve et meget ensomt liv," sagde han til sin bror Patrick McEnroe i podcasten 'Holding Court'.
"Han kan godt lide at skrue op for tingene og engagere publikum, men det kan til tider irriterer hans modstandere."
"Det irriterer helt afgjort publikum. På den måde udvikler han et ry på banen."
Hans roste dog også den unge dansker for sine kvaliteter og mener, at han er en spiller, der kan nå helt til tops.
"Jeg tror at Rune vil komme stærkt tilbage. Han er en konstant trussel, der kan gøre seriøs skade ved French Open," sagde han.
"Fyren (red Holger Rune) er et enormt talent, der bringer en masse energi ud på banen. Jeg tror, han er i stand til at vinde de helt store titler. Nok ikke i år. Det går stadig lidt for meget op og ned i kampene, men vi har set ham spille flotte kampe."
Mest læste