gettyimages 1494600862

Holger Rune måtte tilkalde hjælp: 'Det var smertefuldt'

Tennismaj 31 2023, 11:44
Tirsdag aften spillede Holger Rune sin første kamp i French Open. Flere gange måtte danske tennisfans holde vejret.
Den danske tennisstjerne var i løbet kampen nødt til at tilkalde hjælp, da han skulle have behandlet sin ankel.
På det efterfølgende pressemøde har han forklaret, at der ikke var tale om en skade. Derimod skyldtes det, at han havde tape om anklen, som sad alt for stramt.
"Jeg taper altid mine ankler ind, og det var, fordi tapen var meget stram. Normalt plejer den at løsne sig op i løbet af kampen, men det gjorde den ikke, så den gnavede mig i foden, og jeg måtte kalde på fysioterapeuten," sagde Holger Rune ifølge B.T.
Han forklarede også, at han fik løsnet tapen, men at det ikke hjalp specielt meget. Alligevel var han hurtigt tilbage på banen igen.
Desværre gik der ikke længe, før danske tennisfans igen måtte holde vejret. På et tidspunkt kom den unge dansker til skade med sit knæ, da han gled på det røde grusunderlag. På pressemødet slog han fast, at han ikke er kommet alvorligt til skade.
"Jeg har det godt nu, men jeg slog mit knæ. Det var smertefuldt, men ikke noget alvorligt," sagde han.
I første opgør i French Open mødte han amerikanske Christopher Eubanks. Selvom det var en kamp, han på papiret var klar favorit til, kom han alligevel i problemer.
Problemerne viste sig især i andet sæt, som endte med at tabe 3-6. Han fik dog vendt sit spil til det bedre i tredje og fjerde sæt, hvorfor han kunne tage sejren. Danskeren vandt med følgende cifre: 6-4, 3-6, 7-6, 6-2.
Mest læste