gettyimages 1509057149

Holger Rune om voldsanklager: 'Jeg kender ingenting til det'

Tennisjan. 19, 11:25
Det var ikke noget, som Holger Rune havde lyst til at forholde sig til efter det chokerende nederlag til Arthur Cazaux.
Da Holger Rune skulle udtale sig på et pressemøde efter det meget chokerende nederlag til Arthur Cazaux, var det ikke alt, der handlede om tennis.
Sådan har det faktisk været på flere pressemøder under Australian Open. Her er der nemlig et andet emne, der har optaget flere af de fremmødte journalister.
Et af de helt store samtaleemner har været den tyske tennisspiller Alexander Zverev. Det skyldes, at han for nylig blev idømt en bøde, efter at være blevet kendt skyldig i vold mod sin ekskæreste.
Der er flere grunde til, at der er et stort fokus på dette. En af dem er, at han for nylig blev valgt som officiel repræsentant for spillerrådet på ATP Touren. Nu bliver der sat spørgsmålstegn ved, om det er en rolle, han skal fortsætte med at have.
Rune blev på sit pressemøde spurgt om, hvordan han har det med at være repræsenteret af den tyske stjerne. Det havde han dog ikke den store interesse i at svare på.
"Jeg kender ikke rigtig noget til sagen. Så jeg kan ikke svare på det," sagde han ifølge Ekstra Bladet.
Da han kort tid efter blev spurgt om sit syn på, at Zverev fortsat er en del af spillerrådet, var svaret det samme. Det var derfor meget tydeligt, at det ikke var et emne, som han havde lyst til at tale om.
"Jeg kan ikke rigtig sige noget til det, for jeg kender ingenting til det," sagde han.
Zverev blev i oktober dømt til at skulle betale en bøde på 3,3 millioner kroner til Brenda Patea, som han blev kendt skyldig i vold mod. Zverev har dog anket sagen.
Mest læste