gettyimages 1483528708

Jannik Sinner om stigende berømmelse: 'Eneste problem er mit røde hår'

Tennisnov. 19 2023, 11:24
Jannik Sinner er blevet en stor stjerne i denne sæson, og hans succes ved ATP Finals hjælper naturligvis også på det.
Italienske Jannik Sinner bliver ofte genkendt i sit hjemland. Det er et land, der er kendt for at have stor interesse for tennis. Derfor er det kun naturligt, at der bliver talt meget om landets største stjerne.
Sinner har spillet en rigtig god sæson, hvilket har givet ham en plads ved ATP Finals. Ikke nok med det, så har han også spillet en rigtig flot turnering i Torino. Faktisk har han spillet så godt, at han søndag aften spiller mod Novak Djokovic i finalen.
På grund af de flotte resultater på banen, er han blevet en stor stjerne i hjemlandet. Derfor bliver han ofte også genkendt, hvilket hans røde hår selvfølgelig også har indflydelse på.
"Det er vel en del af det, ikke? Det eneste problem er, at jeg har rødt hår, så det er nemt at genkende mig. Tingene ændrer sig, når jeg har en kasket på. Så er det fint. Men alligevel leder jeg ikke efter opmærksomhed uden for banen, vel? Hvis folk genkender mig, er det en god følelse," siger han ifølge Tennis Infinity.
Sinner er ikke en af de stjerner, der går op i sin berømmelse. Derimod vil han hellere fokusere på sin tennis. Det er dog svært at undgå berømmelse, når man er en af de bedste tennisspillere i hele verden.
"Helt ærligt, så er jeg ligeglad med, hvor berømt jeg er. Jeg har altid bare gjort normale ting. Jeg er en normal dreng eller mand, som bliver til en mand nu. Der er nogle ting, der ændrer sig, men på den anden måde er det hele godt," siger han.
Mest læste