gettyimages 1483012054

Kommende modstander sender stikpille til Holger Rune

Tennisapr. 18 2023, 13:16
Den danske tennisstjerne Holger Rune er forsvarende mester i ATP-turneringen i München og i hans første kamp skal han op mod Yannick Hanfmann.
Det ligner en meget vanskelig opgave for den 31-årige tyske wildcard-spiller, der er nummer 112 i verden, men efter sin sejr i første runde ser Hanfmann anderledes på det.
"Han er meget ung, så meget uerfaren. Jeg er helt sikkert favoritten", lød den drillende bemærkning fra Yannick Hanfmann, da han efter sejren over Thiago Monteiro i første runde blev spurgt om det kommende møde med den 19-årige Holger Rune.
Hanfmann sagde den drillende bemærkning uden at ændrer ansigtsudtryk. Tilskuerne på tennisanlægget i München kunne dog ikke lade være med at grine.
Holger Rune og Yannick Hanfmann har aldrig krydset klinger før. De står over for hinanden i anden runde, da Rune sprang første runde over, da han er seedet i turneringen.
Danskeren der for nylig er avanceret til en syvendeplads på verdensranglisten, triumferede i ATP 250-turneringen i München det foregående år. Han kom med på et wildcard til turneringen.
Kampen mellem Rune og Hanfmann finder sted torsdag.
Mest læste