gettyimages 1493503187

Lagde du mærke til detaljen? Derfor spiller Clara Tauson med det

Tennismaj 29 2023, 11:29
Der var flere iøjnefaldende ting, da danske Clara Tauson spillede sig videre fra første runde i French Open.
Er man fan af danske Clara Tauson, spærrede man sandsynligvis øjnene op, da man så hende på gruset i Paris.
Her leverede hun en nydelig præstation, og efterlod ikke sin modstander en chance. Dermed er hun klar til anden runde af den famøse turnering i den franske hovedstad.
Selvom hendes spil bestemt var iøjnefaldende, var det ikke det eneste, der var det. Den 20-årige tennisstjerne havde nemlig en forbinding om det ene håndled under kampen.
Sandsynligvis har det skabt bekymring hos hendes fans, da en skade kan få store konsekvenser for hendes videre færd i French Open.
Heldigvis har Clara Tauson forsikret om, at hun har problemer med en skade. Derfor er hun naturligvis også klar til sin næste kamp i Roland Garros.
"Det er faktisk en gammel skade. Jeg brækkede håndleddet som helt ung. Og når jeg spiller på grus, så bliver den lidt sensitiv," svarede hun, da B.T spurgte ind til hendes forbinding.
"Men der er ikke noget problem," sagde hun også.
Det viste sig også hurtigt, at forbindingen ikke var hæmmende for den unge dansker. Hun formåede nemlig at ydmyge hviderussiske Aleksandria Sasnovich med cifrene 6-2, 6-0.
Sejren over den hviderussiske spiller har givet Clara Tauson en plads i anden runde. Her skal hun spille mod canadiske Leylah Fernandez, der i skrivende stund ligger nummer 36 i verden.
Clara Tauson ligger nummer 127 i verden. Hendes seneste præstationer i French Open, giver hende dog vigtige ranglistepoint. Ved næste opdatering forventes hun derfor at tage et flot spring.
Mest læste