gettyimages 1395753455

Nadal, Alcaraz og Auger-Aliassime misser Monte Carlo Masters

Tennisapr. 05 2023, 14:54
Hverken Rafael Nadal, Carlos Alcaraz eller Felix Auger-Aliassime er med, når der i næste uge bliver spillet Monte Carlo Masters.
Tennisfans verden over havde set frem til, at Rafael Nadal skulle vende tilbage til tennisbanen ved Monte Carlo Masters i næste uge, men sådan bliver det ikke.
Den spanske tennislegende er ikke kommet sig helt over sin skade, hvorfor han har trukket sig. Det samme har både Carlos Alcaraz og Felix Auger-Aliassime også gjort.
Nadal var heller ikke med i Indian Wells eller Miami Open, da han har fokuseret på sin genoptræning efter en skade, han pådrog sig under Australian Open i januar.
"Jeg er desværre stadig ikke klar til at konkurrere og vil gå glip af en af de specielle turneringer, jeg altid elsker at spille," meddelte Nadal ifølge Reuters.
"Monte Carlo er og har været en vigtig turnering i min karriere, men jeg bliver desværre nødt til at springe over igen, da jeg stadig ikke er klar til at konkurrere uden risiko for at blive skadet. Jeg vil fortsætte processen med at gøre mig klar til at vende tilbage."
Hans fravær har betydet, at Nadal for få dage siden faldt fire pladser ned til 13. pladsen på ATP-ranglisten, hvilket satte en stopper for hans 912 uger i top-10.
Verdens nr. to Alcaraz, der havde en skadesplaget start på sæsonen, var sidst i aktion ved sidste uges Miami Open, hvor han blev slået i semifinalen af italieneren Jannik Sinner.
"Efter to måneder med turneringer, er jeg glad for at være hjemme igen, men ked af, at jeg afsluttede min semifinalekamp i Miami med ubehag," meddelte Alcaraz på Instagram.
"Efter at have besøgt min læge i dag, hvor jeg blevet evalueret, vil jeg ikke være i stand til at tage til Monte Carlo."
Han afslørede også, at han har problemer med sin venstre hånd og sin ryg, hvilket er årsagen til, at han har været nødt til at trække sig.
Canadiske Auger-Aliassime, der er nummer syv i verden, har meldt ud, at han har kæmpet med et problem med venstre knæ, og derfor har været nødt til at trække sig.
"Jeg har besluttet, at det er den smarteste beslutning at tage lidt fri, så jeg er i stand til at hele fuldt ud og komme mig inden min næste turnering ved Madrid Open," skrev Auger-Aliassime på Instagram.
Mest læste