patrick mouratoglou

Patrick Mouratoglou: Dette gør Holger Rune så speciel

Tennisapr. 30 2023, 6:04
Patrick Mouratoglou er ikke et sekund i tvivl om, hvad der gør Holger Rune til en speciel tennisspiller.
Holger Rune måtte kæmpe for sin plads i tredje runde i Madrid Open. En sejr over Alexander Bublik gav ham billetten, men det var en meget tæt kamp.
På trods af, at kampen blev tættere, end de fleste havde regnet med, havde stjernetræner Patrick Mouratoglou mange pæne ord til den danske stjerne efter kampen.
Han er nemlig tilbage i Runes boks under den store ATP 1000-turnering i Madrid, hvorfor han også overværede kampen mod Bublik, der blev spillet fredag aften dansk tid.
Det betyder, at Mouratoglou så med fra første række, da Rune sled sig til sejr i anden runde.
Efter kampen udtalte den franske træner, der blandt andet har træner Serena Williams, hvorfor han mener, at Rune er noget helt særligt.
"Han er meget speciel. Først og fremmest fordi han har været i stand til at opnå det, han har opnået i sådan en ung alder. Det er meget sjældent. Hans personlighed er også speciel, fordi han er utroligt dedikeret og motiveret. Han ofrer alt i sit liv for at opnå, hvad han drømmer om i tennis," siger han til TV2.
"Der er ikke så mange, der er i stand til at gøre, hvad han gør. Han spiller godt og har en stor mental styrke, så fremtiden er lys for ham."
Han forklarer også, at der er mange andre dygtige spillere, der er en del af ATP Tour. Derfor skal den 20-årige dansker indstille sig på hård konkurrence.
Dette ændrer dog ikke på det faktum, at Mouratoglou mener, at den unge dansker har gode chancer for at nå nye højder i sin karriere, der først lige er startet.
Mest læste