gettyimages 1254687528

Publikum i chok: Carlos Alcaraz smadrer sin ketsjer

Tennisaug. 13 2023, 10:05
Carlos Alcaraz var vred i kampen mod Tommy Paul, hvilket resulterede i, at han smadrede sin ketsjer.
Carlos Alcaraz gjorde sig uheldigt bemærket, da han natten til lørdag spillede mod amerikanske Tommy Paul i Masters 1000-turneringen i Toronto.
Det er sjældent, at man ser den unge spanier have et vredesudbrud på banen. Derimod virkede han altid meget rolig og fattet, når han spiller.
Sådan var det ikke natten til lørdag dansk tid, hvor han spillede mod Paul. Han havde sikret sig en plads i denne kamp, efter natten til fredag at have besejret polske Hubert Hurkacz.
Alcaraz lagde ud med at spille på et niveau, der slet ikke var, hvad man var vant til at se fra ham. Dette formåede hans amerikanske modstander at udnytte, da han vandt første sæt 6-3.
Dermed stod den spanske stjerne pludselig overfor en svær kamp, da han var kommet bagud. I slutningen af første sæt havde han brug for at få sin vrede ud, og han kastede sin ketsjer direkte mod sin bænk.
Efter at have ødelagt sin ketsjer, forsøgte han at falde til ro, så han kunne vinde andet sæt. Det lykkedes for ham, men Paul vandt tredje sæt og dermed også kampen.
Efterfølgende har Alcaraz forklaret sin handling på et pressemøde. Her sagde han, at det var et 'mentalt stop', der fik ham til at kaste med sin ketsjer.
"Det var et mentalt stop på et øjeblik, der fik mig til at kaste min ketsjer," sagde han ifølge TennisWorldUSA.
"Jeg støtter ikke den slags, men denne gang kom det ud, og jeg er ked af det. Jeg har diskuteret dette med Juan Carlos, og jeg ved, at den slags ting aldrig må ske igen."
Mest læste