shutterstock 1508944274

Serena Williams brugte en rotte mod sin mand ved deres første møde

Tennisfeb. 25 2023, 7:34
Serena Williams brugte en rotte til at skræmme sin mand, Alexis Ohanian, da de mødte hinanden for første gang i Rom.
Tennislegenden har ifølge The Express afsløret, at hun skræmte sin mand, da de mødtes for første gang. Og til dette formål brugte hun intet mindre end en rotte.
Tilsyneladende var det dog noget, der faldt i god jord hos Alexis, da han og Serena efterfølgende er blevet gift og har fået en datter.
Parrets mødte for første gang i Rom, hvor de begge havde overnattet på det samme hotel i den italienske by.
Williams var i byen i forbindelse med Internaizonali BNL d'Italia, mens Alexis var rejst til Rom for at deltage i Festival of Media Global Conference.
"Den her fantastiske fyr kommer hen og sætter sig ved bordet ved siden af os, og jeg ligesom: Eh!" fortæller Serena til Vanity Fair.
Der var mange ledige borde, så Serena forsøgte at overbevise ham om, at han skulle rykke sig hen til et af de andre tomme borde - og i denne forbindelse fortalte hun ham, at der var en rotte ved hans bord.
"Jeg tager det bord. Jeg kommer fra Brookym. Jeg er vant til at se rotter," sagde Alexis, hvortil Serena svarede: "Er du ikke bange for rotterne?"
Serena opfordrede herefter Alexis, der i øvrigt er medstifter af Reddit, til at sætte sig hos hende.
Senere valgte hun også at invitere ham til Paris, hvor hun skulle spille med i Open of France. Tilsyneladende var det også her, at de havde deres første rigtige date.
Mest læste