gettyimages 1484755223

Stefanos Tsitsipas siger farvel til sin far

Tennisaug. 09 2023, 17:02
Tennisspiller Stefanos Tsitsipas har udtalt sig som sin trænersituation, efter han har genansat Mark Philippoussis for at 'maksimere' sin karriere.
Tsitsipas blev spottet sammen med Philippoussis ved ATP 250-turneringen i Los Cabos i sidste uge. Her gik den græske stjerne hele vejen, og vandt derfor sin 10. titel i karrieren.
Grækeren har været trænet af sin far, Apostolos, gennem hele sin karriere. Det ser dog ud til, at det snart kan ændre sig, efter han har hentet Philippoussis igen.
I denne uge er han ankommet til Toronto, hvor han skal deltage i Masters 1000-turneringen. I denne forbindelse har han udtalt sig om, hvorfor han pludselig har ombestemt sig.
"Jeg har givet min far lidt fri for nu. Han har ikke haft fri, siden jeg var 12 år. Jeg tror, at det er sundt for ham at tage lidt tid væk fra banen, så han kan føle sig frisk igen," sagde han ifølge Tennishead.net.
"Forældre kan nogle gange blive følelsesladede, og det forstår jeg fuldstændigt. Jeg er ikke selv forælder, men jeg kan forestille mig, hvor svært det til tider kan være at se sit barn give det hele og gå så meget igennem i løbet af en kamp."
"Jeg elsker ham. Jeg ønsker, at han skal være en del af den rejse, som vi har skabt sammen, og han skal ingen steder hen. Han er stadig med os, og han følger stadig vores rejse."
Derudover fortalte han også, at han sommetider har følt, at hans karriere er stagneret en smule.
"Det er tid til at blive ved med at udforske nye ting. Jeg er åbensindet. Jeg vil gerne lære så meget, som jeg kan, for at maksimere min karriere, fordi jeg til tider har følt mig stagneret," sagde Tsitsipas.
"Mark er selv forælder. Han er ikke min far, men han har været igennem mange øjeblikke i sin egen personlige karriere, som han kan identificere og fange bedre på bestemte måder. Han er et utroligt menneske."
Han har hjulpet mig meget. Han har været der for mig. Selv når folk ikke så ham i nærheden, har han været der bag lukkede døre. Han er en stor tilføjelse til vores hold."
Mest læste