shutterstock 1068008951

Tennis-boss: Simona Halep vil blive straffet uanset om hun er uskyldig eller ej

Tennisjul. 25 2023, 11:49
Der er fortsat tvivl om, hvornår Simona Halep får mulighed for at genoptage sin tenniskarriere, efter hendes meget omtalt dopingsag.
På det seneste har der været forlydender om, at Simona Halep kan få grønt lys til at spille ved US Open.
Ikke alle mener dog, at det er sandsynligt, at hun får lov til dette. En af dem, der ikke tror på, at det bliver muligt, er det rumænske tennisforbunds præsident, George Cosac.
Han mener, at ITIA ikke ønsker at skade deres eget omdømme, ved at give hende lov til at spille. Desuden ønsker de ifølge Cosac heller ikke at give hende erstatning for den tid, hvor hun ikke har spillet.
"Hvis du spørger mig, så nej," lød det fra Cosac til PRO TV på spørgsmålet om, hvorvidt han mener, at Halep kan få grønt lys til at spille ved US Open.
"Hvis hun er uskyldig, kan hun kræve erstatning for millioner af euro, mens hun ikke spillede. Og selvom hun er ren, vil de sanktionere hende, da de ellers vil skade deres image. De vil give hende en suspendering, for at dække af for den situation, de har skabt."
For nylig delt Halep en video på det sociale medie Instagram, hvor hun viser, at hun træner i et fitnesscenter. Der er mange, der har tolket det som en indikation af, at hun snart vender tilbage til banen.
Blandt andet har der været forlydender om, at hun kan gøre comeback ved US Open. Det skyldes, at hendes navn har figureret på listen over tilmeldte spillere. Dog er det angivet på denne liste, at hun er midlertidigt suspenderet.
Mest læste