gettyimages 1492118207

Tennislegende om Holger Rune: 'Det er allerede sket'

Tennismaj 23 2023, 13:07
Tennislegenden peger på danske Holger Rune, som en af de talentfulde spiller, der 'banker på døren'.
I mange år har der været spekuleret i, hvem der ville overtage tronen efter 'The Big Three' i tennis. Dette begreb dækker over legenderne Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer.
I dag er det kun de to førstnævnte, der fortsat er aktive. Derfor vil det ikke vare længe, inden tennissporten for alvor træder ind i en ny æra.
Spørger man tennislegenden Boris Becker mener han, at dette skifte allerede har fundet sted. Han mener, at flere af de unge stjerner allerede imponerer på højt plan.
I denne forbindelse har han peget på flere unge spillere, hvoraf en af dem er danske Holger Rune. Becker er derfor af den opfattelse, at han kan blive en af dem, der tager over efter Federer, Nadal og Djokovic.
"Det er allerede sket. Carlos Alcaraz blev nummer et i verden, efter han vandt US Open sidste år - der er dit bevis. Der er mange andre unge spillere, der banker på døren - blandt andre Jannik Sinner og Holger Rune," siger han til The Guardian.
"Vi er også nødt til at nævne russerne, selvom vi ikke kan lide det, men de er altså gode nok."
Becker var for nylig til stede som tilskuer, da Rune tørnede sammen med russiske Daniil Medvedev i finalen i Italian Open.
Til det kommende French Open spår Becker, at flere af de unge spillere har en god chance. På den anden side mener han dog ikke, at man skal afskrive den rutinerede Djokovic.
French Open bliver Runes hidtil bedste chance for at skrive en Grand Slam-triumf på CV'et. Og flere eksperter har spået ham gode chancer forud for turneringens start.
Mest læste