gettyimages 1247870964

Bernie Ecclestone sender klar besked til Schumacher

Tophistoriermaj 05 2023, 9:47
Den 92-årige Bernie Ecclestone har sendt en meget klar besked til Mick Schumacher.
Mick Schumacher har en fortid som kører for Haas, men i denne sæson er han reservekører for Mercedes. Nu får han at vide, at han bør droppe sin drøm om igen at blive en del af Formel 1-feltet.
Schumacher blev en del af Formel 1, efter en succesfuld periode for Prema Racing i Formel 2.
Han var dog ikke i stand til at opnå den samme succes i Formel 1, hvor han leverede mangelfulde resultater, og kostede Haas millioner af kroner på grund af skader på bilen.
Til sidst besluttede Günther Steiner at tage afsked med den unge tysker, for i stedet at hente den mere erfarne Nico Hülkenberg til holdet.
Selvom han ikke har et sæde, er han stadig tæt på Formel 1, og venter på muligheden for at bevise sit værd. Den tidligere F1-boss Bernie Ecclestone mener dog, at han bør opgive sin drøm.
"Han er nødt til at opgive denne drøm, for før eller siden vågner vi alle op igen," sagde han til RTL.
"Han er nødt til at glemme det og begynde at tænke over, hvilke alternativer der findes og prøve at forfølge dem i stedet."
Den 92-årige Ecclestone sagde også, at Mick Schumacher i høj grad mangler vejledning. Mick er søn af Formel 1-legenden Michael Schumacher.
"Jeg tror, han har brug for nogen, der virkelig ønsker at føre ham til succes og tager sig af ham hele tiden," sagde han.
"Mercedes kan ikke hjælpe ham på denne måde. De hjælper ham med mange ting, men ikke med at få en karriere som Formel 1-kører."
Mest læste