caroline wozniacki hjem til salg

Caroline Wozniacki sætter sit hjem til salg for 290 millioner kroner

Tophistorierjan. 04, 11:14
Caroline Wozniacki og David Lee har besluttet sig for at sælge deres hjem i Miami.
Caroline Wozniacki og David Lee har tilsyneladende besluttet sig for, at de ikke længere skal bo i deres luksuriøse lejlighed i Miami.
Derfor har de valgt at sætte den til salg.
Det er få år siden, at den danske tennisspiller og hendes mand flyttede ind i lejligheden i Palazzo del Sol-komplekset, som ligger på Fisher Island i Miami.
Ifølge Wall Street Journal er den nu til salg til en enorm pris.
Går du med drømmen om at overtage deres lejlighed, skal du derfor have finanserne i orden.
Deres store lejlighed er blevet sat til salg til hele 42,5 millioner dollars, svarende til omtrent 290 millioner kroner.
Derfor står parret også til at tjene en stor sum penge på deres lejlighed.
Da de købte den for få år siden, betalte de 18,7 millioner dollars for den. Det svarede dengang til omkring 114 millioner kroner.
Den næste ejer af lejligheden kommer næppe til at mangle plads, da den har et areal på over 650 kvadratmeter.
Efter købet er den blevet renoveret af Lee og Wozniacki, som blandt andet fik installeret en speciallavet bar med udsigt ud over Biscayne Bay.
Parret har også sørget for, at der på den ene af terrasserne er både bålplads og spabad. Inden de David Lee og Caroline Wozniacki overtog lejligheden, boede de i en mindre lejlighed i den samme bygning.
"Caroline og jeg er kæmpe fans af Fisher Island. Vi er glade over at opgradere vores lejlighed. Nu med en datter på vej ser vi frem til, at gøre lejligheden til vores egen og få den til at føles som et hus i himlen og få mest ud af Miami-livsstilen," sagde Lee dengang til New York Post.
Mest læste