shutterstock 2317284011

Caroline Wozniackis datter overrasker alle

Tophistorierjan. 13, 13:55
Caroline Wozniacki har sin datter med til Australien, hvor hun skal spille Australian Open.
Og her har den lille pige overrasket stort.
Meget tyder på, at der kan være en ny dansk tennisstjerne på vej om et par år.
Lørdag var der 'Kids Day' til Australian Open, hvor Caroline Wozniacki havde taget sin familie med.
Det omfatter naturligvis hendes datter Olivia, som endte med at indtage en hovedrolle.
Inden da blev der dog spillet en række kampe med nogle af turneringens store stjerner. Det omfatter blandt andet Caroline Wozniacki, Coco Gauff, Emma Raducanu, Ajla Tomljanovic og Alex De Minaur.
Efterfølgende var der en række børn, der blev inviteret med ind på banen, hvilket omfattede lille Olivia. Og her viste det sig hurtigt, at der faktisk gemmer sig en ganske habil tennisspiller i hende.
Først fik hun mulighed for at spille lidt sammen med sin mor, men da hun måtte gå igen, var Olivia ikke klar til at stoppe. Derfor endte farmand David Lee med at tage over.
Det tyder også på, at Olivia er helt bevidst om, at hun er dygtig til at spille tennis. Det fandt Wozniacki ud af, da hun forleden skulle til træning i et par timer.
Det fik hende til spørge sin mor, hvorfor hun har brug for at træne. Til dette svarede Wozniacki, at hun er nødt til at træne, så hun kan blive bedre og vinde sine kampe.
"Det tænkte hun så lidt over. Og så sagde hun 'mor, jeg er virkelig god til tennis, og jeg behøver altså ingen træning'," siger Wozniacki ifølge Ekstra Bladet, og fortsætter:
"Jeg elsker hendes attitude. Det er sjovt, og det er fedt. Det får mig også til at indse, at jeg gør det, jeg elsker, og at jeg gør mit bedste."
Mest læste