david lee caroline

Caroline Wozniackis mand har et helt særligt ritual: Nægter at tage den af

Tophistorierjan. 15, 10:58
Caroline Wozniackis mand, David Lee, har et særligt ritual, når hun spiller. Han følger det troligt, hver gang hun er på banen.
Hvis man har set en række af Caroline Wozniackis seneste kampe, har man måske lagt mærke til, at mindst én ting går igen.
På sidelinjen har hun sin ægtemand David Lee, med sig i spillerboksen.
Og hver gang er han iført en sort t-shirt, hvilket ikke er helt tilfældigt. Tværtimod er der faktisk en helt særlig årsag til dette, forklarer han.
"Jeg har fået at vide, at jeg ikke skulle være så overtroisk. Og så havde jeg en grå t-shirt på i Auckland, men så tabte hun kampen," siger han ifølge Ekstra Bladet.
Han siger også, at hans kone ikke rigtigt siger noget til det. Omvendt mener han heller ikke, at hun har sagt noget om, at det ikke var t-shirten, der var skyld i nederlaget.Derfor holder han fast i den sorte t-shirt fra nu.
"Jeg skal ikke være grunden til, at der er noget, der går galt. Jeg håber på at blive en del af løsningen og ikke en del af problemet. Så ja, jeg kommer til at have sort T-shirt på resten af turneringen," siger han.
Caroline Wozniacki siger, at hun ikke føler sig helt overbevist om, at mandens valg af t-shirt har betydning for hendes resultater på banen.
Det ændrer dog ikke på, at hun gerne lader ham blive i troen.
Den danske tennisdarlig fortæller, at David Lee generelt er mere overtroisk end hun selv er.
Den danske tennisstjerne får brug for sin mands støtte (og sorte t-shirt) onsdag, hvor hun skal spille mod den 20-årige russiske kvalifikationsspiller Maria Timofeeva.
Se højdepunkterne fra Caroline Wozniacki's første kamp ved Australian Open 2024 herunder:
Mest læste