frederik vesti formel 1

Frederik Vesti med dyr fejl - kan koste mesterskabet

Tophistorierjul. 31 2023, 9:14
Hvad der ikke måtte ske, skete søndag for den danske Formel 2-kører Frederik Vesti. Det kan få store konsekvenser for ham.
Den danske racerkører Frederik Vesti begik en stor fejl søndag formiddag, da han var på vej til start i Formel 2-løbet i Belgien.
Her endte han med at beskadige sin bil i et sådant omfang, at han ikke kunne fortsætte. Derfor måtte han udgå fra løbet, inden det overhovedet var kommet i gang.
Det betyder, at han er gået glip af en gylden mulighed for at lægge afstand til sine konkurrenter. Han havde nemlig kørt en god kvalifikation, og skulle derfor være startet som nummer to.
Den 21-årige racerkører kæmper i denne sæson med om mesterskabet i Formel 2. Han håber på, at det vil være nok til at kunne give ham en chance i Formel 1.
Men hvis man skal vinde det samlede mesterskab, er man nødt til at undgå at lave fejl af denne karakter. Og det er Vesti sandsynligvis godt klar over.
Den unge dansker var på vej mod startgridden, da han i våde forhold mistede kontrollen over sin bil. Det resulterede i, at han kørte ind i en barriere.
I denne forbindelse var skaderne på bilen så voldsomme, at det ikke var muligt at fortsætte. I stedet for at tage hul på løbet, måtte han ifølge B.T. sætte sig bag på en scooter, der kunne køre ham retur til garagen.
Og det må siges at have været en dyr fejl fra danskerens side. Inden der blev taget hul på løbet i Belgien, var han nummer et i den samlede stilling.
Det er ikke længere tilfældet, da Théo Pourchaire udnyttede danskerens uheld til at hente 18 point, hvilket er nok til at sende ham øverst i stillingen.
Mest læste