gettyimages 1500013094

Holger Rune vil have Novak Djokovic ud af Australian Open

Tophistorierjan. 07, 11:07
Holger Rune skal senere på måneden spille Australian Open og han ved godt, at Novak Djokovic kan stå i vejen for en samlet sejr.
Søndag morgen dansk tid var Holger Rune i aktion i finalen ved Brisbane International.
Her stod han overfor Grigor Dimitrov, som han har spillet mod flere gange før.
Selvom den 20-årige dansker spillede en god kamp, var han ikke helt skarp nok. Derfor tabte han i to sæt til Dimitrov, der dermed fik en rigtig god start på denne sæson.
Inden det for alvor er tid til Australian Open, har Rune en opvisningsturnering i kalenderen.
Når den er overstået, er det tid til at rette 100% fokus mod årets første Grand Slam-turnering.
I denne forbindelse har han slået fast, at den unge generation er nødt til at 'trappe op', hvor de skal afslutte Novak Djokovics dominans.
Han håber selv på, at hans ansættelse af Boris Becker og Severin Lüthi kan hjælpe ham med dette.
"Vi er nødt til at trappe op. Vi er nødt til at gøre det. ikke bare én gang, men mere regelmæssigt. Jeg slog ham i år (sidste år, red.) og Sinner slog ham, men han vandt stadig tre ud af fire Grand Slams"
"Han vandt næsten Wimbledon også. Så vi er der ikke endnu. Så vi skal være der og gøre alt, hvad vi kan for at få ham ud derfra," sagde han ifølge Express.
"Jeg har aldrig slået ham i en Grand Slam. Intet er umuligt, men jeg tror, det er sværere. Han føler sig godt tilpas i Grand Slams, hvor det er bedst af fem sæt. Han har lang erfaring. Han ved, at hvis han er to sæt nede, kan han stadig komme tilbage."
"Jeg tror, at flere... Ikke mange spillere, men flere spillere kan møde ham i bedst af tre. Men i Grand Slams vil jeg sige, at det ikke engang er en håndfuld."
Mest læste