gettyimages 1235879184

Jesper Jensen er bekymret for én ting

Tophistorierdec. 14 2023, 13:12
Med en sejr over Montenegro har Danmark sikret sig en plads i semifinalen ved VM. Her skal de møde Norge, som er favoritter til at vinde turneringen.
Forud for VM-slutrunden blev Danmark og Norge udpeget som de to favoritter til at vinde hele turneringen. Dog er det især vores naboer mod nord, der er blevet spået succes ved dette VM.
Fredag brager de to nationer sammen i en stor semifinale. Derfor er det blevet tid til at finde ud af, hvilket hold, der står stærkest.
Efter sejren over Montenegro, blev landstræner Jesper Jensen spurgt, om han var bekymret for noget. Her gjorde han det klart, at han ikke er bekymret for noget i forhold til sit eget hold. Derimod har han peget direkte på de norske modstandere.
"Norge. Ikke i forhold til os selv. Vi er et godt sted. Jeg synes, at vi har flere kræfter. Sidste år i finalen gik vi måske lidt tør for kræfter de sidste 15-20 minutter, hvor vi var foran. Det gør vi i hvert fald ikke i år," sagde han til Ekstra Bladet.
"Jeg tror ikke, at de slår os på fysikken i anden halvleg. Så må vi spille om det. Vi ved godt, at de er super dygtige og har en masse erfaring, men vi har også fire semifinaler i træk nu, som har givet os erfaringer."
Han forklarede også, at han ser fredagens kamp som værende 'et meget åbent slag'. Derfor har han bestemt ikke afskrevet, at det kan ende med en dansk sejr.
I den anden semifinale er det Sverige og Frankrig, der spiller mod hinanden. Formår Danmark at vinde deres kamp mod Norge, er det derfor en af de to nationer, der venter dem i finalen.
Mest læste