overfald basket

Kaos under basketkamp: Frygter olympisk medaljevinder har brækket ryggen

Tophistorierapr. 29 2023, 9:15
Australske Dante Exum blev sendt i gulvet i et voldsomt angreb på banen, hvilket resulterede i et stort kaos.
Den australske OL-medaljevinder Dante Exum blev sendt i gulvet på banen i et chokerende angreb, som fik klubbens læge til at frygte, at han havde brækket sin ryg.
Partizan Belgrade, som Exum spiller for, var foran med 95-80 i en kamp mod Real Madrid med mindre end to minutter tilbage, da en fejl fra Madrid-kaptajn Sergio Llull mod Partizans Kevin Punter førte til slagsmål.
Den 27-årige australske stjerne slog ud med armene i protest, da Llull og Punter endte i slagsmål, inden han selv trådte til for at forsvare sin holdkammerat.
Den tidligere Boston Celtic-spiller Guerschon Yabusele, der vejer 40 kg mere end Exum, blandede sig i kampen, og kastede den australske stjerne i gulvet.
Exum, der blødte ud af munden og brækkede sin tå, måtte hjælpes væk fra banen af sine holdkammerater. Det skriver News.com.au, der også skriver, at han senere blev set med krykker.
"Det er en seriøs fysisk skade," sagde klubbens læge Moma Jakovljevic til Mozzart Sport.
"Han har brækket sin tå, hans fingre blev skadet, og han blødte fra munden på grund af en tandskade."
"Den måde, som Jabusele smed ham i gulvet med et judotrick, bør give fængsel - og udelukkelse for livet."
"Den måde, som Jabusele smed ham på, kunne have brækket ryggen på Exum. Det kunne have skadet hans hoved og afsluttet hans karriere."
"Det var forfærdeligt. Jeg har aldrig set noget lignende i mit liv."
Den grimme episode medførte, at resten af kampen blev aflyst, og sejren blev derfor givet til det serbiske hold. Det betyder, at de nu fører 2-0 i en bedst-af-5-serie, efter Exum scorede 19 point.
Mest læste