gettyimages 1446514657

Kasper Schmeichel fortryder: 'Skulle jeg aldrig have sagt'

Tophistorierdec. 11 2023, 10:13
Frustrationerne var store, og det fik Kasper Schmeichel til at sige noget, han ikke burde have sagt.
Det er ikke nogen hemmelighed, at bølgerne kan gå højt, når der spilles fodbold på højt niveau. Dette er også gældende, når Kasper Hjulmands tropper tørner ud.
En spiller, der kan skrive under på dette, er målmand Kasper Schmeichel. Han tiltrak sig nemlig en del opmærksomhed efter kampen mod San Marino. Årsagen var, at han havde råbt nogle knap så pæne ord til en bolddreng.
Oprindeligt forsøgte han at forsvare sin sviner, da han så det som 'en del af gamet'. Desuden påpegede han, at det var helt normalt i England. Efterfølgende trak han dog i land og sagde undskyld.
I et nyt interview med DR taler han om situationen på ny. Her slår han fast, at han godt ved, at han aldrig burde have sagt det.
Episoden fandt sted ved stillingen 1-1 mellem Danmark og San Marino. Her skulle han hente bolden hos en bolddreng, og fik her sagt: 'Give me the ball, you fucking prick'. Oversat til dansk betyder det: 'Giv mig bolden, din fucking lille lort'.
Til DR siger han, at han godt ved, at der ikke er nogen undskyldning for at tale på den både."
"Når noget betyder så meget, som det danske landshold gør for mig, så påvirker det hele dit liv, om du vinder eller taber. Det kan gøre ondt og nage mig i månedsvis, indtil vi har en mulighed for at sætte det på plads igen," siger han, og fortsætter:
"Og ja, der er ingen undskyldninger, jeg sagde noget, jeg ikke skulle have sagt. Jeg skal ikke sidde at sige, at det var på grund af frustrationer, det var garanteret en blanding af en masse ting. Men det skulle jeg selvfølgelig aldrig have sagt."
Mest læste