gettyimages 1466485399

Martin Ødegaard taler ud om 'frustrerende' nederlag til Manchester City

Tophistorierfeb. 17 2023, 15:35
Onsdag tabte Arsenal til Manchester City, hvilket ikke blot betød, at de gik glip af tre point, men også mistede førstepladsen i Premier League.
Kevin De Bruyne åbnede kampen mellem Manchester City og Arsenal, men kort tid efter blev der udlignet af Bukayo Saka på et straffespark.
I anden halvleg fik både Jack Grealish og Erling Haaland sendt bolden i nettet. Dermed kunne City forlade banen med en sejr på 3-1.
Ifølge Martin Ødegaard er det vigtigt, at de ikke lader sig slå ud af deres nederlag til City. Derimod skal de holde hovedet koldt.
"Vi ved, at der er lang vej igen. Vi har sagt det efter hver kamp, vi har vundet," sagde han til Arsenals hjemmeside.
"Vi skal bevare roen, blive ved med at arbejde hårdt og tage det kamp for kamp. Det er det samme nu, når vi taber. Vi skal bare komme tilbage på lørdag og vinde igen. Det er alt, der betyder noget."
Den norske stjerne slog fast, at han syntes, at det var en god kamp, og at der var en særlig atmosfære på stadion.
"Det var en god kamp mellem to gode old. En helt utrolig atmosfære," sagde han.
"Det var rart at spille i, men det var selvfølgelig et frustrerende resultat. Jeg synes, vi gjorde mange gode ting, men foran mål var vi ikke gode nok. Det er frustrerende, men på samme tid gjorde vi mange gode ting, så det skal vi tage med."
"Jeg tror, alle havde en fornemmelse af, at vi gjorde det godt, og at vi havde en masse plads at spille på. Vi havde brug for et par justeringer for at forbedre nogle få ting. Generelt syntes jeg, at den kamp, vi spillede, var ret okay, men foran mål var det ikke godt nok."
Mest læste