gettyimages 1358585328

Max Verstappen: Kevin Magnussen er 'dødsdømt' hos Haas

Tophistorierjan. 06, 12:49
Max Verstappen tror ikke, at Kevin Magnussen har de bedste fremtidsudsigter hos Haas i Formel 1.
Max Verstappen er ikke i tvivl om, at både Nico Hülkenberg og Kevin Magnussen er dygtige racerkører. Alligevel mener han, at de ikke går en lys fremtid i møde hos Haas.
Haas har ikke klaret sig godt under de nye regler i Formel 1, hvilket har fået konsekvenser for Magnussen og Hülkenberg.
I den seneste sæson var de kun ved få lejligheder med i kampen om at hente point.
Det medførte, at det amerikanske hold måtte acceptere en sidsteplads i konstruktørmesterskabet.
Det er de naturligvis ikke tilfredse med, og derfor håber de på at kunne forbedre sig til den kommende sæson.
Haas har især haft store problemer med at holde liv i dækkene i løbet. De har flere gange leveret flotte resultater i kvalifikationen, men deres håndtering af dækkene har ikke været god.
Finder de ikke en løsning på dette til den kommende sæson, vil det give dem problemer, lyder det fra Verstappen. Det får ham også til at sige, at Hülkenberg og Magnussen er 'dødsdømte'.
"Du har helt afgjort brug for en bil, der passer godt på dækkene. Ellers er du dødsdømt," sagde Verstappen til Auto Motor und Sport
“Du kan se det hos Haas. Jeg tror ikke, at Nico og Kevin er idioter. Hvis bilen overbelaster dækkene, er der ikke meget, du kan gøre."
"Først og fremmest skal du have fundamentet - og det er bilen. Som kører kan du finde en eller to tiendedele af et sekund pr. omgang ved at være mere opmærksom på dækkene.”
Netop derfor er det også et område, som Haas vil fokusere på forud for 2024-sæsonen. Det store spørgsmål er, hvorvidt de får succes med det.
Mest læste