gettyimages 1258440744

Rory McIlroy skulle bruge en uge for at komme sig over Shane Lowrys Ryder Cup-fest

Tophistorierokt. 23 2023, 11:30
Rory McIlroy var for nylig med til at vinde Ryder Cup med Team Europe. Bagefter fik den én over nakken til festlighederne.
Den nordirske golfstjerne Rory McIlroy var gæst ved lørdagens sprintløb i Formel 1 i Austin. Her fortalte han, at han og Shane Lowry gav den gas efter sejren ved Ryder Cup. Faktisk fik den så meget gas, at han skulle bruge en uge på at komme sig over det.
McIlroy var til stede sammen med Alpine, som han har investeret i sammen med en række andre sportsstjerner. Dette omfatter blandt andet den britiske bokser Anthony Joshua og NFL-stjerne Patrick Mahomes.
Efter Team Europes store succes ved Ryder Cup tidligere på måneden, havde McIlroy taget trofæet med, for at vise det frem.
Da han i forbindelse med løbet gav et interview til Sky F1, udtalte han sig om festlighederne efter Ryder Cup .
Her afslørede han, at han og Shane Lowry havde festet længe efter den officielle afslutning i Rom. Og åbenbart fik den én over nakken, da han skulle bruge ganske lang tid på at komme sig over det.
"Åh, absolut. Så meget, at vi holdt festen i gang, da vi også kom tilbage til USA ugen efter," sagde han til Sky F1.
"Jeg tror, at Shane og jeg havde brug for at restituere i en uge efter at have brugt en uge på at hygge os."
"Ryder Cup kommer kun hvert andet år… Jeg har været på det tabende hold ved turneringen, og det føles forfærdeligt. Så når du vinder, skal du fejre det. Det gjorde Shane og jeg bestemt."
Han var dog alligevel blevet frisk nok til at lægge vejen forbi Austin. Efter investeringen i Alpine, er det næppe sidste gang, han viser sig i paddocken.
Mest læste