tiger woods og soennen charlie

Tiger Woods og sønnen Charlie overrasker ved PNC Championship

Tophistorierdec. 18 2023, 10:35
Tiger Woods og hans søn Charlie spillede sig til en flot femteplads ved PNC Championship.
Tiger Woods var i sidste uge i aktion ved PNC Championship, hvor han spillede på hold med sin søn, Charlie.
Det havde de fin succes med, da de sluttede på en delt femteplads.
Anderledes godt gik det dog for Bernhard Langer. Han kunne ikke blot bryste sig af at have vundet turneringen i år, men også, at han satte rekord ved at have vundet fem gange.
Woods-holdet spillede for fjerde gang i feltet, der består af 20 hold. Alle hold består af tidligere Major- eller Players Championship-vindere, der spiller sammen med et familiemedlem.
Ifølge Sky Sports bliver der spillet som en scramble-turnering over 36 huller.
For Woods-familien var det en rigtig fin succes i Florida, da det blandt andet bød på en eagle og ni birdies på sidste runde på Ritz-Carlton Club. Det var nok til, at de gik banen ni under par, og dermed sluttede på en delt femteplads.
Selvom de spillede en god runde på sidstedagen, havde de alligevel et stykke vej op til Langer og sønnen Jason. De var nemlig fem slag foran, da det sidste hul var spillet.
Tiger Woods kunne desuden se til med stor stolthed, da hans søn lavede et drive på hele 355 yards (324 meter) på syvende hul. Desuden imponerede Charlie også på niende hul, hvor han chippede bolden i hul.
Med sig havde de desuden Sam, som er Tiger Woods' 16-årige datter. Hun fungerede på dagen som caddie for Charlie og Tiger.
Efterfølgende udtalte Tiger, at det betyder meget for ham at have sine børn med på golfbanen på denne måde.
"At have begge mine børn derude de sidste to dage har været så specielt," sagde Woods.
"Jeg er bare taknemmelig for, at vi kan få den slags oplevelser sammen. Jeg har ikke set mange af disse fyre, fordi mange af dem er på Champions Tour, og ærligt talt har jeg ikke spillet meget."
Mest læste