gettyimages 1240510125

Ung tysk fodboldspiller død efter slagsmål i pokalkamp

Tophistorierjun. 01 2023, 10:32
En ung fodboldspiller har mistet livet, efter at være kommet alvorligt til skade i et slagsmål.
En kun 15-årig fodboldspiller fra Berlin mistede onsdag livet, efter at være kommet slemt til skade i et slagsmål. Ifølge VnExpress var der tale om et slagsmål mod spillere fra et fransk hold ved en international turnering.
Teenageren døde på hospitalet, fordi han pådrog sig 'alvorlige hjerneskader' under slagsmålet. Ifølge det lokale politi i Frankfurt, hvor turneringen blev afviklet, blev han slået i hovedet.
Efterfølgende er en 16-årige spiller fra det franske hold blevet anholdt. Han er fortsat varetægtsfængslet i sagen.
Slagsmålet opstod efter slutfløjt i en kamp mellem offerets hold JFC Berlin og et hold fra den franske andendivisionsklub Metz.
Sagens efterforskere er stadig i gang med at se nærmere på, hvad der skete. Derfor er de endnu ikke kommet frem til, hvad der førte til den 15-årige drengs alvorlige skader.
Efter sigende blev offeret slået 'i hovedet eller halsen', hvorefter han 'faldt til jorden og måtte genoplives'. Desværre viste det sig senere, at hans liv ikke stod til at redde.
Den unge dreng er blevet erklæret død, men han er fortsat tilsluttet en respirator, så hans organer kan doneres. Det oplyser en talsperson for Frankfurts anklagemyndighed.
Den franske klub Metz udtalte tirsdag, at klubben var 'dybt chokeret' over begivenhederne ved turneringen i Frankfurt.
Klubben har også bekræftet, at en spiller fra klubben er i politiets varetægt. Den formodede overfaldsmand 'nægter bevidst at have forårsaget alvorlig legemsbeskadigelse', lød det også fra klubben.
Turneringens arrangører udtalte tirsdag, at de var chokerede over hændelsen, som de beskrev som 'utrolig trist'.
Mest læste