gettyimages 1531451098

'Utroligt': Holger Rune imponeret over Rafael Nadals niveau

Tophistorierdec. 31 2023, 12:31
Rafael Nadal vender snart retur til professionel tennis, efter at have været ude i næsten et år. Derfor har der været tvivl om hans niveau ved hans comeback.
Holger Rune fik muligheden for at træne med Rafael Nadal forud for starten på ATP 250-turneringen i Brisbane.
Derfor har han også på nærmeste hold fået mulighed for at se den spanske legendes niveau.
Den 37-årige spanier vender tilbage til ATP Touren for første gang i næsten et år, når han inden længe spiller sin comeback-kamp i Brisbane.
Han har været ude siden Australian Open i midten af januar 2023.
Der er mange, der ser frem til at se ham vende tilbage. Det er også tilfældet, selvom han selv har forsøgt at nedtone forventningerne.
Han vil nemlig gerne have, at det er realistisk, hvad der bliver forventet af ham.
Nu har Rune dog afsløret, at Nadal stadig spiller på et enormt højt niveau. Derfor er han også meget imponeret over, hvad han er i stand til efter hans operation.
"Det er sjovt. Efter træningen talte jeg med mit hold. Jeg syntes, han spillede utroligt," sagde Rune ifølge Tennishead.
"Vi spillede. Han slog hårdt. Han har altid plejet at slå hårdt. Så startede vi på point, og jeg syntes, han bevægede sig rigtig godt og bevægede sig ekstremt hurtigt fra side til side."
"Jeg synes, den intensitet, han bringer, er utrolig. Jeg har spillet en meget intens sæsonopstart og en meget intens afslutning på sæsonen sidste år. Men det var nok den hårdeste træning, jeg har haft det sidste halve år, vil jeg sige."
Mest læste