senyurek

Vejle Boldklubs kommende ejer anklages for snyd og bedrag

Tophistorierjan. 11, 12:26
Şenyürek Çağdaş, der er den kommende ejer af Vejle Boldklub, er blevet anklaget for at have fusket med sit CV.
Blandt andet er der blevet sået tvivl om, hvorvidt han faktisk har haft den rolle hos Deutsche Bank, han hævder at have haft.
Desuden bliver der også stillet spørgsmålstegn ved hans uddannelsesniveau.
B.T. har været i kontakt med en række kilder, der afslører, at Şenyürek Çağdaş med stor sandsynlighed har fusket med sit CV.
Den 59-årige rigmænd hævder selv, at han har en Ph.d. i filosofi, og at han arbejdet på Christian-Albrechts-Universität i Kiel. Det hævder han, at han gjorde tilbage i 1990'erne, men ifølge B.T. har universitetet afvist dette.
På trods af dette, så holder Şenyürek Çağdaş selv fast i, at han ikke har løjet. Derfor afviser han også alle de anklager, der er blevet rettet mod ham.
Şenyürek Çağdaş står til at købe 91 procent af aktierne i Vejle Boldklub, ifølge Bold.dk. Dermed bliver han majoritetsejer af den danske klub.
"Først og fremmest bruger jeg pengene på grund af personerne i klubben. Vejle består af fantastiske mennesker. Det er som en familie, men klubbens allervigtigste person er fansene. Uden dem er vi ingenting," siger Şenyürek Çağdaş.
Han fortæller også, at han er meget veluddannet, at han gennem 25 år har haft en stilling som Head of Operations i Deutsche Bank i Hong Kong.
Det vides ikke, om det kan ende med at få konsekvenser for hans køb af Vejle Boldklub, at disse anklager er blevet rettet mod ham. I værste fald kan det betyde, at hele handlen ender med at kollapse.
Oprindeligt startede dialogen mellem ham og Vejle Boldklub for omtrent et halvt år siden.
Han blev introduceret til den nuværende Vejle-ejer Andrew Zolotko, hvorefter processen udviklede sig.
Mest læste