gettyimages 1525380123

Frederik Vesti stopper i Formel 2

Motorsportjan. 07, 11:02
Frederik Vesti var i sidste sæson meget tæt på at vinde mesterskabet i Formel 2. Det er ikke en bedrift, han kommer til at gentage.
Den danske racerkører Frederik Vesti imponerede i Formel 2 i sidste sæson, men det kommer han ikke til i år. Det skyldes, at han har besluttet sig for at prøve kræfter med noget helt nyt.
Det afslørede han lørdag aften, da han mødte B.T. i forbindelse med awardshowet 'Sport 2023'.
"Det kommende år bliver meget anderledes. Jeg kommer ikke til at køre Formel 2," siger han.
Det eneste, han kan fortælle er, at han ikke kommer til at køre Formel 2. Hvad han i stedet skal beskæftige sig med, har han derfor ikke løftet sløret for.
Til gengæld har han ikke lagt skjul på, hvad hans ultimative mål er. Han ønsker nemlig at sikre sig en plads i Formel 1, og meget gerne allerede fra 2025.
"Målet er, at jeg skal køre Formel 1 i 2025. Jeg vil kæmpe rigtig hårdt for, at det kommer til at ske," siger han.
I starten af sidste sæson gjorde Vesti det klart, at han ville gå efter at vinde mesterskabet i Formel 2. I lang tid så det ud til at blive en realitet, men i sidste ende var han ikke helt skarp nok til at nå i mål.
Den danske stjerne begik flere kostbare fejl, som medførte, at franskmanden Théo Pourchaire kunne overhale ham i den samlede stilling. Dermed endte mesterskabet også med at få en fransk vinder.
Vesti har fortalt, at planerne for den kommende sæson vil blive offentliggjort inden længe. Derfor er der meget, der tyder på, at det allerede er på plads, men blot skal holdes hemmeligt i et stykke tid endnu.
Mest læste