gettyimages 1247366726

NHL-stjerne med vanvittig scoring i overtiden

NHLapr. 15 2023, 10:29
Det kan godt være, at NHL-sæsonen nærmer sig sin afslutning, men Juuso Parssinen formåede alligevel at sætte sit præg på den med et fantastisk mål i overtiden.
Nashville Predators-stjernen scorede torsdag aften et mål, der sagtens kan ende med at blive kåret som årets mål i NHL, da han scorede et vigtigt mål i overtiden mod Minnesota Wild.
Den 22-årige stjerne scorede et nydeligt mål, da han først sendte pucken mellem sine skøjter, inden han løftede den over Filip Gustavsson, der stod i målet, hvilket sikrede Parssinen og co. en 4-3- sejr på Bridgestone Arena.
Ikke nok med, at det var et flot mål, så valgte Parssinen også at være helt køligt, da han nærmest ikke fejrede målet, men blot trak på skuldrene.
Predators har kun en kamp tilbage i den ordinære sæson, hvor de skal spille mod Stanley Cup-mestrene Colorado Avalanche. Deres sæson er dog allerede ovre, da de ikke har kvalificeret sig til slutspillet.
"Kan nemt være årets mål," har en fan skrevet på Twitter, hvor Parssinens mål er gået viralt.
"Det er snavset - det er smukt," lød det fra en anden, der også roste det nydelige mål.
"Denne knægt er på vej til nye højder. Han er fantastisk," skrev en tredje fan som kommentar til det flotte mål.
"Det mål er et fantastisk eksempel på, hvad der kan komme i de kommende år," tilføjede en bruger.
Målet er ikke noget, der ikke er blevet set før, men at man kan gøre det med så stor lethed, og samtidig sikre en sejr i overtiden er det, der har medført, at målet er blevet godt modtaget.
Ganske vist har Predators ikke meget at tabe på dette stadium, da deres sæson allerede er overstået, men Parssinen sørgede alligevel for, at de afsluttede deres sæson med stil.
Mest læste