14 aarig fodboldspiller pb

14-årig amerikansk fodboldspiller går viralt: Hans kropsstørrelse slår alle rekorder

Amerikansk fodboldapr. 01 2023, 6:30
En blot 14-årig dreng, der spiller amerikansk fodbold, er gået viralt på grund af sin enorme størrelse.
En 14-årig dreng, der bruger sko i en enorm størrelse, har mødtes med sportsmærket Under Armour for at få lavet speciallavede sko, efter at være gået viralt.
Eric Kilburn, der til dagligt er studerende på Goodrich High School i Michigan, gik viralt, efter hans familie fortalte til The Flint Journal, at de har svært ved at finde sko i hans størrelse.
14 aarig fodboldspiller 1
I en alder af 14 år måler han allerede 2,09 meter i højden, og er nødt til at udfylde sin rolle som defensive tackle i amerikansk fodbold uden passende fodtøj.
Teenageren, der har fået kaldenavnet 'Big E', bruger også en særlig hjelm, når han spiller, som er blevet lavet specifikt til ham i denne størrelse.
14 aarig fodboldspiller 2
Nu har han fået hjælp af Robb Cropp, der arbejder hos Under Armour, som vil hjælpe ham med at få lavet et par specialfremstillede sko, efter at have lavet en 3D-model af teenagerens fod.
Hans forældre, Rebecca og Eric Sr., besluttede sig for at dele deres søns historie på nettet, efter flere forsøg på at finde sko, han kan passe.
14 aarig fodboldspiller 3
Ifølge Rebecca var de i dialog med Nike, der sagde, at de ikke var i stand til at hjælpe, medmindre han var professionel atlet.
Hos Adidas fik de at vide, at deres eneste løsning på at finde sko i hans størrelse, ville være at gå viralt - og det er de nu lykkedes med, men det bliver Under Armour, og ikke Adidas, der laver sko til ham.
Mest læste