luke littler kaereste

Luke Littlers kæreste Eloise Milburn reagerer på rygter om parret

Dartjan. 12, 13:03
Luke Littler er blevet en stor stjerne i hele verden på kort tid. Det har betydet, at mange rygter er fulgt med.
Den 16-årige Luke Littler har tiltrukket sig rigtig meget opmærksomhed på det seneste. Det skyldes, at han formåede at sikre sig en plads i finalen ved VM i dart.
Han endte ganske vist med at tabe til Luke Humphries i finalen, men det har ikke ændret på hans popularitet.
Ifølge Daily Star har det også betydet, at der er begyndt at cirkulere en del rygter om ham og hans kærester, Eloise Milburn.
Det britiske medie skriver, at de mødte hinanden lige før turneringen. Rygterne går på, at de mødte hinanden under en kamp i FIFA Pro Clubs. Men nu har Eloise afvist, at der skulle være hold i dette.
Det sker på et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun har delte et billede af hende og Luke Littler sammen.
"Sikke en hvirvelvind, det har været i et par uger! Alt, hvad jeg kan sige, er, at jeg er utrolig stolt af, hvad denne har opnået. Enkelt," skriver hun.
Til dette opslag er der en fan, der har lavet en joke om, at de skulle have fundet sammen via FIFA Pro Clubs. Her har hun dog taget til genmæle og afsløret, at det ikke er tilfældet.
"Bare for at afkræfte det, så mødtes vi ikke på FIFA Pro Clubs," har hun skrevet.
Daily Star skriver, at der dog er en vis grad af sandhed i det, da de faktisk mødtes, mens de spillede Xbox. Det var dog ikke under en kamp i FIFA, som rygterne går på.
Derimod blev de introduceret af fælles venner, der antog, at de ville komme godt ud af det sammen. Det skyldes, at de begge har en stor kærlighed til dart og fodbold.
Mest læste