gettyimages 1250200785

Charles Leclerc rygtet til Mercedes: Nu taler Fred Vasseur ud

Formel 1maj 02 2023, 7:42
Ferrari-boss Fred Vasseur har bekræftet, at han kender til rygterne om Charles Leclerc og Mercedes.
På det seneste har der været rygter om, at Charles Leclerc er på vej væk fra Ferrari til fordel for Mercedes, men skal man tro på Fred Vasseur, så er det ikke tilfældet.
Teamchefen udtalte sig til Sky Sport Italia efter Aserbajdsjans Grand Prix, hvor han afviste, at der er hold i rygterne om, at Leclerc har i sinde at skifte fra Ferrari til Mercedes.
Ferrari har det svært i denne sæson, hvor de ganske vist har en imponerende fart i kvalifikationen, men de har ikke formået at omdanne deres gode kvalifikationer til løbssejre.
"Ja, rygterne om Charles og Mercedes er det rene vrøvl. Charles har sagt, at han elsker Ferrari og ønsker at vinde med Ferrari," sagde Vasseur til Sky Sport Italia.
"Vi er i starten af sæsonen, hvor der er meget sladder, som vi kommer til at høre på hver weekend, men vi er ikke bekymrede."
Efter at have afvist, at Leclerc er på vej væk fra holdet, udtalte Vasseur sig også om deres præstationer under Aserbajdsjans Grand Prix. Her slog han fast, at han mener, at de har forbedret sig kraftigt siden Australien.
De seneste tre uger har holdet arbejdet hårdt i Maranello, hvor både Leclerc og Sainz også har deltaget i arbejdet, og det førte flotte resultater med sig i Baku.
"Vi har taget et skridt fremad med to pole-positions. Selvom vi ikke vandt i dag, gjorde vi det meget bedre end de andre løb," sagde han.
"Holdet fungerede meget bedre i denne uge, og jeg er meget glad. Red Bull kæmper altid meget hårdt. Vi sparede vores dæk mere i starten af løbet, fordi vi forventede to pitstop."
Mest læste