Med millionudgifter til fyringer og tabte indtægter fra tomme tribuner står Brøndby midt i en økonomisk udfordring, der rammer klubbens allerede pressede bundlinje.
Brøndby IF står midt i en økonomisk svær tid med store underskud på bundlinjen.
Med et underskud på 100 mio. kr. i det seneste regnskabsår og et forventet underskud på yderligere 60-100 mio. kr. i indeværende år er klubbens økonomi allerede hårdt presset.
Oven i dette kommer udgifter til nylige fyringer af nøglepersoner som fodbolddirektør Carsten V. Jensen og cheftræner Jesper Sørensen.
Ifølge Ekstra Bladet koster fyringen af Carsten V. Jensen klubben 3,15 mio. kr., hvilket svarer til et års grundløn.
Dertil kommer mulige bonusudbetalinger på op mod én mio. kr., afhængigt af, om hans kontrakt tillader det.
Jesper Sørensens fyring forventes at koste omkring én mio. kr.
Samlet set løber disse udgifter op i flere millioner kroner for en klub, der allerede kæmper med store finansielle udfordringer.
Samtidig har Brøndby fået en straf, der har reduceret stadionkapaciteten i tre hjemmekampe, hvilket betyder, at kun 14.000 tilskuere har kunnet overvære kampene på Brøndby Stadion.
Blandt andet har den ikoniske Sydsiden stået tom i disse kampe.
Ifølge klubbens beregninger har dette resulteret i tabte indtægter på omkring 4 mio. kr., hvilket inkluderer både billetindtægter og salg på stadion.
Pokalkvartfinalen mod AGF markerer den sidste kamp med nedsat kapacitet, men skaden på økonomien er allerede sket.
De reducerede indtægter er en ekstra belastning for Brøndby, der forsøger at finde balancen mellem sportslig ambition og økonomisk ansvarlighed.
Som en del af et forsøg på at reducere lønudgifterne fyrede Brøndby tidligere på efteråret seks medarbejdere, men disse besparelser har kun haft en begrænset effekt på de samlede omkostninger.
Klubbens økonomi er fortsat hårdt presset, og de store udgifter til fyringer og tabte indtægter fra de tomme tribuner gør det svært at vende underskuddet.
Mens klubben arbejder på at genskabe balancen i regnskaberne, står det klart, at de seneste måneders begivenheder har haft store økonomiske konsekvenser, som vil kunne mærkes i lang tid fremover.