gettyimages 1657216002

Den næste 'Tiger Woods': Ludvig Åberg med laveste samlede score nogensinde i Tour-historien

Golfnov. 23 2023, 9:48
Ludvig Åberg har imponeret i en sådan grad, at han bliver kaldt for 'den næste Tiger Woods'.
Ludvig Åberg har nærmest ikke været til at stoppe på det seneste. Og det ser heller ikke ud til at stoppe. Han har nemlig for nylig vundet sin første PGA Tour-turnering.
Ikke nok med det, så leverede han også den laveste score nogensinde ved RSM Classic, hvor han vandt med flere slag ned til nummer to. Noget af det mest bemærkelsesværdige er dog, at han først begyndte sin karriere i juni.
Flere har peget på ham som en af de helt store kommende stjerner i golfsporten. Til sammenligning har Tommy Fleetwood, der er nummer 13 på verdensranglisten, endnu ikke vundet en turnering på PGA Tour.
Den svenske superstjerne Åberg har også vundet på DP World Tour, der tidligere var kendt som European Tour. I hans seneste otte starter har hans dårligste præstation været T14. Dertil var han en del af Team Europe, som i år vandt Ryder Cup i Rom.
Der er dog fortsat et klart mål, som han ikke har opnået. Han ønsker nemlig at sikre sig en plads i top-10 på verdensranglisten.
"I de næste tre år ville jeg elske at vinde på PGA Tour og DP World Tour. Jeg ville elske at være top-10 i verden, og jeg ville elske at spille i Ryder Cup," sagde han ifølge talkSPORT.
Derfor mangler han kun ét af de mål, han har sat for sig selv. Og det virker nærmest uundgåeligt for en ung golfspiller, der allerede nu er blevet sammenlignet med Tiger Woods.
"En (rigtig) samtale mellem to TOUR-vindere på Starbucks i morges: Spiller 1: 'Der er ingen verden, hvor vi ville være i stand til at slå Ludvig på en konsekvent basis," sagde PGA Tour-journalisten Sean Martin ved Ved RSM Classic .
"Spiller 2: 'Jeg vidste ikke rigtig, hvem han var. Efter at have spillet seks huller med ham, tænkte jeg, at han var den næste Tiger Woods'."
Mest læste