Jan Bech trækker i land: Ingen aftale mellem Brøndby-fans og klubbens ejere

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Der når ikke at lande en aftale mellem Brøndbys fans og nye ejere, inden kampen mod Randers, lyder det fra Jan Bech Andersen, der er klubbens bestyrelsesformand.

Tidligere havde Jan Bech Andersen meldt ud, at der ville være en værdiaftale på plads mellem Brøndbys fans og klubbens ejerkreds, Global Football Holdings (GFH), inden søndagens kamp mod Randers, men det kommer ikke til at ske.

Selvom det blev varslet, at en sådan aftale ville være på plads, så trækker bestyrelsesformanden nu i land, hvilket betyder, at aftalen ikke når at lande inden da.

Ekstra Bladet skriver, at der onsdag var et møde mellem Fanafdelingen og GFH, hvor der var dialog om en potentiel værdiaftale mellem fans og ejere.

Her kunne man dog ikke nå til enighed, og et udkast til en aftale kunne derfor ikke fremlægges efter mødet, eftersom der fra fan-siden blev bedt om mere tid.

På trods af, at den ikke lander i denne weekend, kan Jan Bech Andersen dog meddele, at der er skabt grundlag for en ny aftale.

“Jeg lagde hovedet på blokken, i håb om at vi kunne nå frem til en aftale, men en fælles ejerkreds har imødeset mere betænkningstid af respekt for processen,” skriver han i en SMS til Ekstra Bladet.

“Men jeg tror ikke, jeg siger for meget, når jeg siger, at vi alle ønsker at komme videre.”

Det er dog værd at nævne, at der kun var mulighed for at fremlægge et udkast i løbet af ugen, men ikke en godkendt værdiaftale. Det skyldes, at den først skal godkendes af Fanafdelingens medlemmer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024