Millionerne ruller ind: Peter Schmeichel kan grine hele vejen til banken

Foto: Ian MacNicol/Getty Images

Peter Schmeichel er ganske vist færdig som fodboldspiller, men det betyder ikke, at han er færdig med at tjene penge.

Danske Peter Schmeichel har vist, at han godt kan finde ud af at tjene penge udenfor fodboldbanen. Og det viser hans seneste regnskaber også, da han igen har tjent penge i millionklasse.

Bl.a. er hans ene selskab, GD Procon ApS, kommet ud af 2022 med et overskud på cirka 840.000 kr., skriver Ekstra Bladet.

Det er ikke angivet specifikt, hvad han har tjent disse penge på, men det fremgår, at selskabet drive forretning i underholdnings- og kommunikationsbranchen.

Ifølge Ekstra Bladet kan det derfor antages, at de mange penge kommer fra hans ansættelse hos Qatar-ejede BeIN SPORTS, hvor han havde en rolle som ekspert under VM sidste år.

GD Procon ApS er dog ikke det eneste selskab, der er ejet af den danske legende. Derfor var det heller ikke hans eneste indtægt i 2022.

Også i hans holdingselskab, GD Holding ApS, blev der tjent en stor sum penge, da dette selskab havde et overskud på lidt over 3,4 mio. kr.

Det må antages, at han er godt tilfreds med dette, da der er tale om en flot stigning i forhold til året forinden, hvor selskabet lavede et overskud på 2,3 mio. kr.

På grund af det store overskud, har Schmeichel valgt at forkæle sig selv med stort udbytte. I alt er der blevet udbetalt 1,4 mio. kr. i et såkaldt ekstraordinært udbytte.

Hans holdingselskab ejer flere selskaber, hvilket tæller GD Procon og GD Investment, der begge er danske selskaber. Hertil ejer det også det engelske GD Promotions Ltd.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024