Toto Wolff sigter efter Red Bull efter Mercedes snupper nøgleperson

Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Toto Wolff har hævdet, at den tidligere Red Bull-direktør Jayne Pool var ‘en meget stor del’ af Red Bulls succes. I dag er hun en del af holdet hos Mercedes.

Jayne Poole skiftede til Mercedes i starten af denne sæson, hvor hun indtager rollen som ‘særlig rådgiver’. Hun hjælper holdet med at identificere deres styrker og svagheder, og udpege steder, hvor de kan gøre det bedre.

Mercedes-boss Toto Wolff har haft svært ved at skjule, at han er meget begejstret over at have fået hende med ombord. Det skyldes, at han mener, at hun har været en afgørende del af Red Bulls succes.

“Hun arbejdede for konkurrenten. Men du kan godt respektere folk, der arbejder for en konkurrent, og anerkende deres præstationer,” sagde han til Autosport.

“Hendes rolle hos Red Bull har efter min mening været en meget stor del af holdets succes gennem de sidste år.”

“Det forhold fik en ende, ligesom mange forhold når en naturlig afslutning. Jeg har længe villet ansætte Jayne, men det var bare aldrig en mulighed. Men så blev det nu.”

“Hun er en fantastisk tilføjelse, og hun har en masse knowhow. Hun er en fantastisk psykolog, hun har set en anden organisation, hun kender stort set alle og hun har lavet profiler af alle gode personer i Formel 1.”

“At have hendes øjne er en meget, meget stor fordel for vores organisation.”

Hendes tilføjelse til holdet, har dog endnu ikke vist sig på banen. Her kæmper både Lewis Hamilton og George Russell for at kunne følge med Red Bull-kørerne.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024