Kæmpe event til Danmark: Formel 1-racer suser gennem Københavns gader

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Havde du nogensinde forventet at se en Formel 1-racer køre gennem Københavns gader? Uanset hvad, så får du nu chancen.

Til sommer får danskerne en helt unik mulighed for at opleve en Formel 1-racer suse gennem gaderne i København. Her finder et kæmpe event nemlig sted på Øster Allé.

Red Bull står for at arrangere et event, hvortil de medbringer Sebastian Vettels mesterskabsvindende racerbil. Energidrikproducenten forventer, at op mod 30.000 tilskuere vil deltage.

Til at føre slagets gang, har Red Bull allieret sig med Felix Smith og Rasmus Brohave. Ingen af dem kommer til at køre bilen. Denne tjans er derimod gået til en tidligere Formel 1-stjerner.

Tidligere har han konkurreret med Michael Schumacher, men den 19. august kommer med David Coulthard til at køre en Formel 1-racer ned ad Øster Allé i København.

Coulthard nåede aldrig at blive verdensmester, inden han indstillede sin karriere. Til gengæld kan han bryste sig af 13 grandprixsejre og fem placeringer i top-3 i mesterskabet.

I en pressemeddelelse udtaler Felix Smith, at Red Bull-eventet vil være det tætteste danskerne kommer på ‘magien fra motorsportens kongeklasse’.

“Det er endnu ikke lykkedes at få Formel 1 til Danmark, så Red Bull Showrun er det tætteste vi kommer på lidt af magien fra motorsportens kongeklasse,” siger han.

“Jeg glæder mig til at høre Red Bulls racer for fuld hammer op ad Øster Allé, og med David Coulthard bag rattet så er jeg sikker på at alle får lov at se og høre hvad en af verdens vildeste biler kan.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024