Super Bowl 2023: De vildeste øjeblikke fra kampen

Foto: Gregory Shamus/Getty Images

Super Bowl 2023 løb af stablen natten til mandag dansk tid, og endte med en sejr til Kansas City Chiefs.

Der er blevet bundet en løkke på 2022-sæsonen i NFL, efter Kansas City Chiefs natten til mandag dansk tid vandt Super Bowl med en sejr på 38-35 over Philadelphia Eagles.

I løbet af kampen var der flere vilde øjeblikke, og de syv bedste er samlet i denne artikel.

7. En hurtig start

Der blev ikke scoret inden for de første seks minutter i en Super Bowl i de sidste seks stk. Det blev der lavet om på i nat. Det tog nemlig ikke lang tid at åbne scoringen. Omvendt tog det heller ikke lang tid for Chies at svare igen, som du kan se herunder:

6. Lækkerier fra Nick Bolton

Chiefs-linebacker Nick Bolton formåede på et tidspunkt at samle en løs bold op, hvorefter han tog et løb på 36 yards og scorede en touchdown, som fik udlignet kampen.

5. Mahomes bliver skadet, men vender tilbage

I andet quarter af nattens Super Bowl pådrog Mahomes sig en skade i sin dårlige ankel, da han blev trukket i jorden. Men senere vendt han dog retur til banen.

4. Kadarius Toney viser sig frem

Chiefs er sandsynligvis glade for, at de hentede Toney hos New York Giants, da han havde stor indflydelse på anden halvdel af nattens Super Bowl. Tidligt i fjerde quarter var det også ham, der gav Chiefs deres føring i kampen.

3. Mahomes-løbet

Mahomes kom ganske vist til skade, men han vendte stærkt tilbage, og spillede en stor rolle med et løb, der spillede en stor rolle i, at Chiefs vandt kampen.

2. Straf til James Bradberry

Med kort tid tilbage blev James Bradberry straffet for at holde en modspiller i trøjen, hvilket placerede Chiefs i en god position.

Efter straffen ‘spildte’ de lidt tid, og Harrison Butker scorede et field goal fra 27 yards, hvilket endte med at have stor indflydelse på, at de vandt kampen.

1. Ikke ét eneste sack på Chiefs

Der er flere statistikker fra kampen, der er vilde, men især én er værd at fremhæve, da Chiefs ikke tillod et eneste sack på Mahomes.

Eagles, der formåede at præstere hele 78 sacks i denne sæson, fik ikke hevet Mahomes i jorden en gang, hvilket er tredje flest nogensinde. De leverede i gennemsnit fire sacks i playoff-kampene i år.

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024