Lewis Hamilton filmet ‘porpoising’ på musikfestival

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

Lewis Hamilton er blevet fanget på video, mens han under dette års Coachella Festival er i fuld gang med ‘porpoising’.

‘Porpoising’ er et fænomen, der er velkendt for Formel 1-fans, da de sidste år kunne overvære bl.a. Lewis Hamilton hoppe og ned i sin Mercedes W13.

Meget tyder på, at det har haft indflydelse på andre aspekter af hans liv. I hvert fald ser det ud til, at han har ladet sig inspirere af det, da han skulle vælge sine dansetrin til dette års Coachella Festival.

En video, der er gået viralt på det sociale medie Twitter, har fået respons fra flere Formel 1-fans, der stort set alle har skrevet det sammme: “Lewis troede, han stadig var i W13’eren.”

Hamilton har haft travlt på Coachella, hvor han har hængt ud med en række andre berømtheder, herunder skuespillerinden Nina Dobrev, den olympiske snowboarder Shaun White og modellen Shanina Shaik.

Han deltog også i Marc Jacobs forfest og er blevet fotograferet i en række outfits fra kendte designere, herunder med en skjorte fra Fendi SS23-kollektionen.

Den britiske racerkører sørger for at få mest muligt ud af den tidligere pause i sæsonen, hvor han har tilbragt tid med familie og venner, inden han igen skal sidde bag rattet i sin racer fra Mercedes.

Det var planen, at Formel 1-feltet på nuværende tidspunkt skulle have været i Kina, men det endte med at blive aflyst, hvorfor kørerne har fået tre ugers fri mellem løbene.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024