Mike Tyson blev erklæret konkurs i 2003: Nu har han igen skabt en formue

Foto: Al Bello/Getty Images

Mike Tyson havde en enormt indbringende karriere, men alligevel måtte han erklære sig konkurs med en gæld på 150 millioner kroner i 2003.

I løbet af en karriere, som han for alvor fik hul på, da han blev den yngste verdensmester i sværvægtsklassen i en alder af 20 år, tjente Mike Tyson rigtig mange penge.

I en årrække dominerede Tyson sværvægtsklassen, og efter at have vundet alle titler i klassen, formåede han at forsvare dem hele 23 gange.

Ifølge Forbes estimeres det, at Tyson nåede at tjene omtrent 700 millioner dollar (4,8 milliarder kroner) i løbet af sin karriere, hvilket gør ham til den 14. bedst betalte atlet i historien.

Men som et resultat af et enormt forbrug, endte Tyson med at erklære sig personligt konkurs i 2003 med en enorm gæld.

På dette tidspunkt havde han skrabet hele 23 millioner dollar (157 millioner kroner) samme i gæld, hvilket omfatter 9 million dollar i et forlig, efter sin skilsmisse fra sin anden kone, Monica Turner.

Derudover skyldte han også hele 13,4 millioner dollar til de amerikanske skattemyndigheder, mens de britiske skattemyndigheder mente, at de havde 4 million dollar til gode.

Men som følge af lukrative bogaftaler og roller i film og tv-serier, herunder rollen som sig selv i ‘The Hangover’, formåede den i dag 56-årige bokselegende at sparke nyt liv i sine finanser.

I dag har han ifølge Celebrity New Worth en formue på 10 millioner dollar. Desuden lyder det, at han hver måned tjener 500.000 pund på sin cannabisforretning, som han åbnede i 2016.

I 2019 udtalte han desuden, at cannabis har gjort underværker for ham, da han er blevet opereret to gange.

“Jeg har bokset i mere end 20 år, og min krop har en del slitage og brug,” sagde han til Cannabis Tech Today.

“Jeg er blevet opereret to gange, og jeg brugte cannabis til at dulme mine nerver, og det ville fjerne smerterne. Men inden da fik de mig til at tage opioider, og de gjorde mig skør.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024