Lewis Hamilton afslører kæmpe fejl: Det skal F1-kørere undgå for enhver pris

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Lewis Hamilton har afsløret en af de største fejl, en kører kan begå forud for et Grand Prix. Derfor bør det undgås for enhver pris.

Forud for Miamis Grand Prix forklarede Lewis Hamilton, at han altid forsøger at være sund og holde sig i form.

Derfor befinder han sig ofte også i et træningscenter, men én type træning undgår inden et Grand Prix. Han undgår nemlig at træne i dagene op til en løbsweekend.

Den syvdobbelte verdensmester forklarede overfor ESPN, hvorfor det vil være en stor fejl at gøre dette.

“Jeg vil ønske træne min ben et par dage, før jeg sætter mig i bilen. Så tænker du bare: ‘Jeg har nudelben’,” sagde han til ESPN.

Den britiske racerkører forklarede også, hvordan han normalt forbereder sig til et Grand Prix. I denne forbindelse afslørede han blandt andet, at han træner to gange om dagen for at holde sig i form.

“Mandag (efter løbet i Baku, red.) var min første fridag. Jeg brugte den dog ikke som en fridag. Jeg løb 12 kilometer om morgenen, og så havde jeg møder om eftermiddagen,” sagde han, og fortsatte:

“Og om aftenen var i træningscenteret i halvanden time. Her var det muskelopbyggende styrketræning.”

“I dag var jeg ude at løbe kl. 06.30. Jeg løb 10 kilometer, og da jeg kom tilbage, havde jeg et møde.”

“Derefter handlede det om styrke, glutes og hoftetræning. Alt arbejdet centreret om mellemgulvet. Tidsplanen afhænger af, hvad du skal.”

Hamiltons kontrakt med Mercedes udløber efter denne sæson, men en ny er endnu ikke underskrevet. Det har ført til spekulationer om, hvorvidt han øjner et holdskifte næste år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024